• Demo modunda giriş yaparak eklentilerimizi deneyimleyebilirsiniz. demo.xenms.com adresini ziyaret edin.
    🔹 Kullanıcı adı: Demo
    🔹 Şifre: Demo

Heyye

New member
Registered
3 Months 7 Days
Reaction score
8
Merhaba. Eklentiyi kurarken macro isimleri yok şeklinde bir hata verdi.

Ben de templates.xml içerisindeki tüm

[<xf:macro] şeklindeki kısımları [<xf:macro name="xfbank"]

şeklinde değiştirdim ve eklentiyi kurdum. Ancak anasayfayı görüntülediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum:

XF Sürümü: 2.2
Php Sürümü: 8.3
MariaDB Sürümü: 11.4

Panel hataları:

Code:
Class XENMS\IBANPAYMENT\Finder\OrdersFinder does not match formatter pattern %s\Entity\%s
    5 minutes ago src\XF.php:1129

Code:
Template error: [E_USER_WARNING] Macro admin:xenmsIBANPayment_bank:xfbank is unknown
    5 minutes ago src\XF\Template\Templater.php:661

Anasayfa hata detayı:
Code:
An exception occurred: [InvalidArgumentException] Class XENMS\IBANPAYMENT\Finder\OrdersFinder does not match formatter pattern %s\Entity\%s in src\XF.php on line 1129

XF::stringToClass() in src/XF/Mvc/Entity/Manager.php at line 50
    XF\Mvc\Entity\Manager->getEntityClassName() in src/XF/Mvc/Entity/Manager.php at line 69
    XF\Mvc\Entity\Manager->getEntityStructure() in src/XF/Mvc/Entity/Manager.php at line 225
    XF\Mvc\Entity\Manager->getFinder() in src/XF/Mvc/Entity/Repository.php at line 35
    XF\Mvc\Entity\Repository->finder() in src/addons/XENMS/IBANPAYMENT/Repository/Orders.php at line 171
    XENMS\IBANPAYMENT\Repository\Orders->updateOrdersCaches() in src/addons/XENMS/IBANPAYMENT/Listener.php at line 43
    XENMS\IBANPAYMENT\Listener::preload() in src/XF/Extension.php at line 81
    XF\Extension->fire() in src/XF/App.php at line 3020
    XF\App->fire() in src/XF/Pub/App.php at line 202
    XF\Pub\App->start() in src/XF/App.php at line 2509
    XF\App->run() in src/XF.php at line 524
    XF::runApp() in index.php at line 20

Eklentiyi 2.3 sürümünde denedim, sorunsuz.

Last edited:
Hocam bir öneri yapabilir miyim?

Siparişi admin panelden onayladıktan sonra, kullanıcıya "ödemeniz onaylanmıştır" tarzında bir bildirim gitse güzel olur.

Siparişi admin panelden onayladıktan sonra, kullanıcıya "ödemeniz onaylanmıştır" tarzında bir bildirim gitse güzel olur.
Sonraki güncellemede eklenecektir.

Hocam güncelleme için çok teşekkürler. Şu an XF 2.2 versiyonunda süper çalışıyor. Bildirim sistemi gelmiş harika oldu. Yalnız üstte bir sipariş geçildiğinde moderasyon kısmında kırmızıyla [Orders (1)] yazıyordu, artık yazmıyor. Bu sistem takibi kolaylaştırırdı, onu geri ekleme şansımız var mı?

Moderasyon bildirimi geri gelmiş, ellerinize sağlık. Eklentiyi DBTech Credits ve DBTech Ecommerce eklentileriyle denedim. Admin panelden onaylayınca anında ürün aktif oluyor. Müthiş kolaylık. Misal kullanıcı yükseltmesi yaparken aşağıdaki gibi bir bilgi oluyor:

Ordered items
VIP Üye
0 - New purchase - 5.00 USD

Mümkün mü pek emin değilim ama sormak istedim. Sizin eklentiniz dışında diğer eklentilere müdahale gerektirmeyecekse, üstteki gibi sipariş bilgisi eklenebilir mi? Yani hangi sipariş olduğunu bilmemiz açısından. Link olarak bile verebilse bence efsane olur.

Moderasyon bildirimi geri gelmiş, ellerinize sağlık. Eklentiyi DBTech Credits ve DBTech Ecommerce eklentileriyle denedim. Admin panelden onaylayınca anında ürün aktif oluyor. Müthiş kolaylık. Misal kullanıcı yükseltmesi yaparken aşağıdaki gibi bir bilgi oluyor:

Ordered items
VIP Üye
0 - New purchase - 5.00 USD

Mümkün mü pek emin değilim ama sormak istedim. Sizin eklentiniz dışında diğer eklentilere müdahale gerektirmeyecekse, üstteki gibi sipariş bilgisi eklenebilir mi? Yani hangi sipariş olduğunu bilmemiz açısından. Link olarak bile verebilse bence efsane olur.
Aslında bunu ilk başta bende düşündüm DBTech / RM Marketplace gibi eklentilerin verilerini çekebiliriz ama bunu ayrı ayrı yapmaktansa tek kodda yapabilirmiyim ona biraz bakmam gerekiyor yani tek tek DBTech ayrı RM için ayrı yapı oluşturmak yerine ilgili eklentinin ilgili alanları çeken bir yapı oluşturmayı düşünüyorum.

Aslında bunu ilk başta bende düşündüm DBTech / RM Marketplace gibi eklentilerin verilerini çekebiliriz ama bunu ayrı ayrı yapmaktansa tek kodda yapabilirmiyim ona biraz bakmam gerekiyor yani tek tek DBTech ayrı RM için ayrı yapı oluşturmak yerine ilgili eklentinin ilgili alanları çeken bir yapı oluşturmayı düşünüyorum.

Tam da bundan bahsediyorum; her eklenti için ayrı ayrı modifikasyon yapmak çok zahmetli olur ve zaman alır. Kolay bir yöntem olabilirse, değer. Verdiğiniz emekler için tekrar çok teşekkür ediyorum.

Tam da bundan bahsediyorum; her eklenti için ayrı ayrı modifikasyon yapmak çok zahmetli olur ve zaman alır. Kolay bir yöntem olabilirse, değer. Verdiğiniz emekler için tekrar çok teşekkür ediyorum.
Ben teşekkür ederim katkınız ve görüşleriniz için.

Merhaba hocam. Eklenti sürekli gelişiyor, elinize sağlık. Ecommerce desteği eklemişsiniz çok sevindim.

Onun dışında yine bir öneri de bulunmak istiyorum. Biliyorsunuz DBTech Shop, DBTech Credits'in kredi sistemi ile çalışıyor. Bu yüzden DBTech Credits'de kredi eklerken EFT/Havale seçilebiliyor ve güzel de çalışıyor. Yalnız siparişi onaylarken, kullanıcının kaç kredi satın aldığını bilemiyoruz. Bunun için bir geliştirme yapılabilir mi?

Merhaba hocam. Eklenti sürekli gelişiyor, elinize sağlık. Ecommerce desteği eklemişsiniz çok sevindim.

Onun dışında yine bir öneri de bulunmak istiyorum. Biliyorsunuz DBTech Shop, DBTech Credits'in kredi sistemi ile çalışıyor. Bu yüzden DBTech Credits'de kredi eklerken EFT/Havale seçilebiliyor ve güzel de çalışıyor. Yalnız siparişi onaylarken, kullanıcının kaç kredi satın aldığını bilemiyoruz. Bunun için bir geliştirme yapılabilir mi?
Teşekküler. Bir sonraki güncellemeye ekliyorum.

Merhaba. Eklentinin son srümünü test etme şansım oldu. Nereden nereye. Gerçekten çok başarılı bir geliştirme oldu. 1-2 önerim var müsadenizle.

account/xenms-orders

Bu sayfada daha detaylı ürünün bilgisi gösterilirse ya da siparişin içine girildiğinde detay verilirse güzel olur. Kullanıcı hangi ürünün onaylandığını ya da reddedildiğini görmesi açısından.

Bir de admin paneldeki yönetim sistemi de güzel olmuş, seçeneklerin mantığı güzel hazırlanmış. Ama sanki biraz esnek bırakılabilir. Örneğin bir siparişi rejected yaptıktan sonra sipariş durumunu değiştirmeye olanak sağlanmıyor. Ya da sipariş pending durumdayken kullanıcı tekrardan havale yaptığını işaretlemesi gerekiyor. Diyelim hesabımıza ücret yattı, bunu hemen approved olarak işaretleyebilmeliyiz.

Şimdilik bu kadar. Kolay gelsin hocam.

Merhaba. Eklentinin son srümünü test etme şansım oldu. Nereden nereye. Gerçekten çok başarılı bir geliştirme oldu. 1-2 önerim var müsadenizle.

account/xenms-orders

Bu sayfada daha detaylı ürünün bilgisi gösterilirse ya da siparişin içine girildiğinde detay verilirse güzel olur. Kullanıcı hangi ürünün onaylandığını ya da reddedildiğini görmesi açısından.

Bir de admin paneldeki yönetim sistemi de güzel olmuş, seçeneklerin mantığı güzel hazırlanmış. Ama sanki biraz esnek bırakılabilir. Örneğin bir siparişi rejected yaptıktan sonra sipariş durumunu değiştirmeye olanak sağlanmıyor. Ya da sipariş pending durumdayken kullanıcı tekrardan havale yaptığını işaretlemesi gerekiyor. Diyelim hesabımıza ücret yattı, bunu hemen approved olarak işaretleyebilmeliyiz.

Şimdilik bu kadar. Kolay gelsin hocam.
geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. account tarafında bende aslında birkaç düzenleme yapmayı planlıyordum özellikle bir fatura oluşunca o faturayı pdf olarak çıktısını alabilme gibi özellikleri düşünüyorum.

Back